AnasayfaBasın OdasıBizden HaberlerPeynirde markalaşma ve hijyen.

Peynirde markalaşma ve hijyen.

Erzincan tulum peynirini tanımayan yok gibi. Bu konuda büyük çaba gösteren firmalardan biri de, Erzincan'ın tecrübeli ve yıllara yayılan kaliteli peynir üreticilerinden Akpınar Tulum Peyniri.

Peynir

Akpınar Tulum Peyniri firma sahibi Lütfullah Akpınar yaptığı açıklamada, bu yılın peynir sezonunun açıldığını, müşterilerine en kaliteli peynirleri sunmak için, Erzincan'ın Kemah ve İliç ilçelerinin yayla ve köylerini bizzat gezdiklerini ve topladıkları peynirlerin, hem doğal hem de yerinden alındığı için daha kaliteli olduğunu vurguladı.

Peynirde markalaşma ve hijyen.

Peynirciliğin artık yeni ve modern mağazacılığa geçmesi gerektiğini de anlatan Akpınar, ciddi yatırımlarla hem daha kaliteli peynir topladıklarını, hem de mağaza içi modern dizaynlara önem vererek hijyen, temizlik ve paketleme elemanlarının da titizlikle seçildiğini söyledi.

Bu çalışmaların gerek Erzincan'da yaşayan gerekse de yurtdışından gelen gurbetçilerin, yoğun ilgi ve dikkatini çektiğini belirten Akpınar, Türkiye geneline de www.akpinartulumpeyniri.com internet sitesi üzerinden alınan siparişlerle,sorunsuz ve adrese teslim olarak ulaştırıldığını iletti.

Akpınar Tulum Peyniri firma sahibi Lütfullah Akpınar, büyüyen gelişen ve modernize olan mağazalarında, herkesi hem bu özel peynirleri tatmaları hem de kalite ve hijyenik ortamı görmeleri için , Akpınar Tulum Peynirine davet ettiklerini söyledi.

Tulum Peyniri tulum peyniri savak elezig izmir cheese tulum peyniri turkiye turkey erzincan

05.05.2015

Haber: Oğuzhan Roma